WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VLAARDINGERS HALEN MET METINGEN WHO-EISEN ONDERUIT

VLAARDINGEN- Uit een recent rapport blijkt dat de luchtkwaliteit in Vlaardingen ruim voldoet aan de wettelijke normen. Het rapport, getiteld ‘Samen Meten aan de luchtkwaliteit: burgermetingen in Vlaardingen’, is het resultaat van een jaar lang onderzoek door 50 inwoners van de stad.

De deelnemers, begeleid door DCMR, hebben de concentraties stikstofdioxide (NO2) gemeten, waarbij de laagste waarden in het noorden en de hoogste in het zuiden van Vlaardingen werden vastgesteld. De bron van NO2 is voornamelijk verkeer en scheepvaart. Belangrijk om te benadrukken is dat op alle meetlocaties de concentraties ruim onder de wettelijke norm liggen. Ze liggen slechts boven de advieswaarde van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Kritische denkers over de hele wereld stellen dat Gates de covid-hoax heeft gecreëerd om via de door hem geleverde prik de wereldbevolking te reduceren.
Ondertussen zwelt de kritiek aan op de WHO en hun eisen. Critici uiten al enkele jaren zorgen over de grote rol die de Bill & Melinda Gates Foundation speelt in de financiering van de WHO. Hun bezorgdheid is dat de aanzienlijke financiële bijdragen van Gates de WHO afhankelijk heeft gemaakt van deze ‘vaccin’ verkoper. Ook zijn vermeende zorgen om het ‘klimaat’ zijn discutabel.

KIJK NU – Climate: The Movie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *