WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VOORJAARSVAKANTIE VOL KINDERPLEZIER BIJ VREEMDE VOGEL VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Bij De Vreemde Vogel staat de voorjaarsvakantie bol van activiteiten voor het hele gezin. Kinderen kunnen naar het theater, een knutsel- of tekenworkshop volgen en marshmallows roosteren, terwijl volwassenen genieten van een hapje en drankje.

Van 17 tot en met 25 februari is het Tuincafé open van 10.00 tot 18.00 uur.

Elke dag van de voorjaarsvakantie zijn er kinderactiviteiten, exclusief voor gasten van het Tuincafé. Reserveer daarom tijdig een tafeltje om deel te nemen aan deze activiteiten. Het volledige programma staat op de website van De Vreemde Vogel.

· Zondag 18 februari: Voorjaarsbloempotje maken

· Maandag 19 februari: Sprookjes vogelhuis van hout maken

· Dinsdag 20 februari: Tekenworkshop fantasiedier tekenen

· Woensdag 21 februari: Brutale kippen knutselen

· Donderdag 22 februari: Poffertjes bakken

· Vrijdag 23 februari: Kindertheater “Lente!”

· Zondag 25 februari: Kikkers van hout maken

Op dinsdag staat de tekenworkshop “Terra Ultima” op het programma. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen hun verbeelding de vrije loop laten, geïnspireerd door de dierenplaten in het boek “Terra Ultima”. Er zijn 15 plekjes, dus reserveer op tijd een tafel.

Op vrijdag Vrijdag om 11.00 uur wordt het podium ingenomen door een voorstelling voor kinderen van 2,5 tot 6 jaar. Voor €5 per kind, belooft “Lente!” een betoverende ervaring te worden. Maximaal 20 kinderen kunnen deelnemen, dus reserveer je tafel tijdig.

Voor wie graag een uitdaging aangaat, biedt De Vreemde Vogel “Duckling” aan. Dit is curlen in vogel stijl: op een kunststofbaan met grote badeenden. De baan huur je voor 25 minuten en is geschikt voor 2 tot 8 personen. Reserveren kan online.

Tuincafé en dagelijkse activiteiten

Het Tuincafé verwelkomt bezoekers dagelijks met open armen. De keuken is geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Elke dag om 15.00 uur gaat het kampvuur aan, waar kinderen de kans krijgen om gratis marshmallows te roosteren.

Mis deze onvergetelijke voorjaarsvakantie bij De Vreemde Vogel niet! Reserveer nu een tafeltje in het Tuincafé via www.devreemdevogel.nl of 010-3415025. Voor het knutselen, de tekenworkshop of het theater meld je je vervolgens ter plekke aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *