WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VROUW (31) SCHIEDAM RIJDT MEERDERE KEREN BESCHONKEN ZONDER RIJBEWIJS

SCHIEDAM- Een 31-jarige vrouw uit Schiedam moet binnenkort voor de rechter verschijnen, omdat ze meerdere keren heeft gereden zonder geldig rijbewijs en met te veel alcohol op. De vrouw, N. F., is geboren in Libanon en woont sinds 2015 in Nederland.

De eerste keer dat ze werd aangehouden was op 4 september 2022 in Den Haag. Toen bleek dat ze een alcoholgehalte van 470 microgram per liter uitgeademde lucht had, terwijl de limiet voor beginnende bestuurders 88 microgram is. Bovendien had ze nog geen vijf jaar haar rijbewijs, dat ze had gehaald toen ze 18 was.

De tweede keer was op 25 februari 2023 in Rotterdam. Toen had ze een alcoholgehalte van 425 microgram per liter uitgeademde lucht. Ook toen had ze nog geen vijf jaar haar rijbewijs.

De derde keer was op 16 juni 2023 in Rotterdam. Toen bleek dat haar rijbewijs ongeldig was verklaard en dat ze geen ander rijbewijs had gekregen. Ze reed op de Rotterdam Airportplein 55 in een personenauto.

De vrouw wordt verdacht van overtreding van artikel 9 lid 2 en artikel 8 lid 3 van de Wegenverkeerswet 1994. Ze riskeert een boete, een rijontzegging of een gevangenisstraf.

2 gedachten over “VROUW (31) SCHIEDAM RIJDT MEERDERE KEREN BESCHONKEN ZONDER RIJBEWIJS

  1. Wederom een gigantische aanwinst voor Nederland. Zullen binnenkort wel weer een artikel lezen over racisme en discriminatie door de politie. Tevens zal de 5e colonne partij (denk) vragen gaan stellen en excuses eisen bij de Nederlandse regering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *