WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

WEER EXPLOSIE ROTTERDAM-CROOSWIJK

ROTTERDAM- Een woning aan de Goudse Rijweg in Rotterdam-Crooswijk is vannacht getroffen door een explosie, meldt de politie. Er zijn geen gewonden gevallen, maar er is wel schade aan een ruit.

Dit is de zoveelste explosie in Rotterdam in korte tijd. Alleen al in Crooswijk zijn vier incidenten geweest op de Crooswijkseweg, waarbij explosieven zijn gebruikt. De politie onderzoekt of er een verband is tussen de verschillende aanslagen.

De politie heeft vorige maand drie verdachten opgepakt voor een brand en een ontploffing bij een Surinaamse horecagelegenheid op de Crooswijkseweg. Het gaat om een 18-jarige man uit Capelle aan den IJssel en twee verdachten van 17 en 20 jaar uit Rotterdam. De incidenten vonden plaats eind april. De politie onderzoekt nog wat de rol en de betrokkenheid van de verdachten is.

Rotterdam wordt al maanden geteisterd door explosies en beschietingen bij woningen en winkels. Er is ook een andere verdachte aangehouden voor explosies en beschietingen in de Van Speykstraat en op de Crooswijkseweg.

Getuigen die iets hebben gezien of gehoord worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Eén gedachte over “WEER EXPLOSIE ROTTERDAM-CROOSWIJK

  1. Jullie maken teveel reclame voor die ongein. Al die lulletjes met kopieergedrag zitten nu bommetjes te fabriceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *