WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

WIJKRAAD WIL INTEGRALE AANPAK PRINSENLAAN ROTTERDAM

ROTTERDAM- De wijkraad van Het Lage Land, Prinsenland en `s-Gravenland in de Rotterdamse Alexanderpolder heeft een dringende oproep gedaan aan het stadsbestuur voor een integrale aanpak van de renovatie van de Prinsenlaan. Na een lange periode van onduidelijkheid en toenemende klachten van bewoners over het rijgedrag en de staat van onderhoud van de laan, is er behoefte aan duidelijkheid en actie.

Op 7 maart stelde de wijkraad schriftelijke vragen over deze kwesties, waarop op 8 april een antwoord volgde. Hoewel het managementteam de wens heeft uitgesproken om het zuidelijke deel van de Prinsenlaan te renoveren, inclusief het fietspad en het riool, ontbreekt voldoende geld voor een volledige renovatie.

De wijkraad wil een plan van aanpak dat niet alleen de renovatie van de Prinsenlaan omvat, maar ook de kwestie van het oversteken van de laan en de toenemende bevolkingsgroei in het gebied.

Het stadsbestuur wordt verzocht De wijkraad verzoekt het college om met voortvarendheid te werken aan een integraal plan, inclusief een tijdpad en de benodigde middelen. Een fasegewijze uitvoering is bespreekbaar, mits goed onderbouwd en gepland. Het uiteindelijke doel is een toekomstbestendige Prinsenlaan die voldoet aan de behoeften van alle bewoners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *