WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

WILDERS ROEPT OP TOT ONTSLAG BURGEMEESTER ROTTERDAM

ROTTERDAM- De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) verdient het om ontslagen te worden, volgens PVV-leider Geert Wilders. Wilders beweert dat Aboutaleb niet loyaal is aan Nederland, maar aan zijn geboorteland Marokko. Wilders: ‘Dat hij solidariteit weigerde te tonen met Israël was al laakbaar, maar op snoepreisje gaan naar Marokko tijdens een belangrijk raadsdebat erover is bizar en onvergeeflijk.’

Het gaat Wilders om het feit dat Aboutaleb onderworpen is aan (ook) een ander rechtssysteem dan het Nederlandse, omdat de burgemeester altijd heeft geweigerd zijn Marokkaanse pas in te leveren, terwijl dat wel kan.

Aboutaleb is op dit moment in Marokko, waar hij een project voor het slaan van waterputten bezoekt. Hij zegt dat hij daar is om de banden tussen Rotterdam en Marokko te versterken.

Raadsleden van PvdA, GroenLinks, D66, SP, PvdDieren en Volt hebben gisteravond de raadsvergadering verlaten toen er gestemd moest worden over een motie (van CU, VVD en Leefbaar) tegen Jodenhaat. Zij vonden de motie te eenzijdig en te provocerend.

Eerder deze week weigerde Aboutaleb om de Israëlische vlag te laten wapperen op het Rotterdamse stadhuis na de bloedige aanval van Hamas afgelopen weekend in verschillende Israëlische dorpen en een kibboets. Het is nog steeds onduidelijk hoe de islamitische terreurbeweging de best beveiligde grens ter wereld kon passeren en hoe de geheime dienst Mossad niet op de hoogte was van de gewelddadige overval. Wereldwijd wordt (online)druk gespeculeerd over een opzet van de globalistische elite, die zowel Israël zegt te steunen, maar tegelijk ook met wapens Hamas helpt. Het ontketenen van een wereldoorlog zou het doel zijn.

Eén gedachte over “WILDERS ROEPT OP TOT ONTSLAG BURGEMEESTER ROTTERDAM

  1. Met dit soort oproepen zal dhr Wilders wederom worden vervolgd. Links georganiseerd tuig o.a. d66, groen links en denk lopen uiteraard weer voorop om aangifte te gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *