WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

WOEDE OM BERICHTEN DODELIJK SLACHTOFFER SCHIEDAM

De bestuurder van de auto en de passagiers zijn nog spoorloos en de politie stelt alles in het werk om hen te vinden. Daarbij vragen wij uw hulp. Heeft u het ongeval zien gebeuren en heeft u nog niet met de politie gesproken of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Bijvoorbeeld over de gestolen auto of de inzittenden? Bel dan met de politie op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.
De bestuurder van de auto en de passagiers zijn nog spoorloos en de politie stelt alles in het werk om hen te vinden. Daarbij vragen zij uw hulp. Heeft u het ongelukl zien gebeuren en heeft u nog niet met de politie gesproken of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Bijvoorbeeld over de gestolen auto of de inzittenden? Bel dan met de politie op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

SCHIEDAM- De 21-jarige Hamidou uit Schiedam-Groenoord is vrijdagavond aan de Laan van Bol’es niet voor een auto geworpen. De eerste berichten in sommige media –gebaseerd op dit gerucht- hebben de vriendengroep van Hamidou geërgerd. Het leidde zaterdagmiddag zelfs tot een handgemeen met een fotograaf –één van de verspreiders van het gerucht- die afbeeldingen maakte van de bloemen op de plaats van het incident.

Het ongecontroleerde bericht wordt door de vriendengroep van het slachtoffer nadrukkelijk tegengesproken.

Hamidou zou door de onbekende automobilist zijn geschept toen hij na een ontmoeting met vrienden vanaf een speelplaatsje richting huis liep. Tenminste één van de vrienden heeft de dodelijke aanrijding zien gebeuren. Weer anderen hebben gezien hoe de zwarte Seat er direct na de klap met hoge snelheid vandoor ging.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *