WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

LAAT U BIJPRATEN OVER VERBINDING VLAARDINGEN-ROZENBURG

VLAARDINGEN- Om u op de hoogte te houden van de voortgang en de planning van de werkzaamheden voor de Blankenburgverbinding, nodigen Rijkswaterstaat en BAAK u uit voor een online webinar op zaterdag 27 februari. In dit webinar krijgt u een overzicht van de laatste fase van de bouw van de Blankenburgverbinding, die naar verwachting in het najaar van 2024 wordt afgerond. U ziet onder andere hoe de A20 wordt verbreed, hoe de sluitvoeg in het Scheur wordt gerealiseerd en hoe de A15 wordt aangepast om aan te sluiten op de nieuwe A24.

Ook krijgt u informatie over wat er nog moet gebeuren voordat de Blankenburgverbinding officieel kan worden opengesteld voor het verkeer. U leert bijvoorbeeld hoe de weg wordt getest, hoe de tolheffing werkt en hoe u gebruik kunt maken van de nieuwe snelweg. Verder heeft u de gelegenheid om vragen te stellen aan de experts van Rijkswaterstaat en BAAK, die u graag meer vertellen over het project en de werkzaamheden.

Het webinar duurt ongeveer een uur en begint om 19.00 uur. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier op de website van Rijkswaterstaat. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een link waarmee u kunt inloggen op het webinar. Als u alvast vragen heeft over de werkzaamheden of het project, kunt u deze ook invullen op het inschrijfformulier. Tijdens de uitzending kunt u ook vragen stellen via de chatfunctie. Het webinar wordt opgenomen en is later terug te kijken op de website van Rijkswaterstaat.

Aanmelden kan HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *