WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SUCCES SCOOTERACTIE SCHIEDAM

De hoogst gemeten snelheid op de rollerbank was 75 km/u. Ook is een bestuurder gecontroleerd die nog 300 euro moest betalen. Een bestuurder had teveel alcohol gedronken. Ook zijn er achttien personen preventief gefouilleerd waarbij geen bijzonderheden zijn aangetroffen.
De hoogst gemeten snelheid op de rollerbank was 75 km/u. Ook is een bestuurder gecontroleerd die nog 300 euro moest betalen. Een bestuurder had teveel alcohol gedronken. Ook zijn er achttien personen preventief gefouilleerd waarbij geen bijzonderheden zijn aangetroffen.

SCHIEDAM- Bij de grote controleactie van donderdagavond tegen scooteroverlast in Schiedam zijn in totaal eenenveertig scooters gecontroleerd en zijn vijfentwintig bekeuringen uitgeschreven voor onder meer het niet bezitten van een rijbewijs, het onverzekerd rijden, het rijden over voetgangersgebied en het negeren van rood licht.

De controles werden uitgevoerd op de Buitenhavenweg en het aan het Land van Belofte. Bij de actie werd samengewerkt door de Lichtblauwe Brigade en het Team Verkeer van de politie Schiedam.

 

Zie ook: Bezorgscooters Schiedam betrapt.

Scooterrijder Schiedam-Kethel gewond.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *