WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

WORKSHOP DYSLEXIE SCHIEDAM

SCHIEDAM- Dinsdagavond 12 april om 19.30 uur wordt in de Bibliotheek in de Korenbeurs de actieve workshop ‘Taalontwikkeling en dyslexie’ gegeven.

jeugdbibliotheek De Klinker - Tante yoBoekstart en interactief voorlezen zijn twee hulpmiddelen om de taalontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar te ontwikkelen. Mocht een kind op latere leeftijd een vorm van dyslexie blijken te hebben, dan zijn er boeken om het lezen voor hen weer leuk maken. Wat de kenmerken en visuele aspecten van boeken zijn die speciaal voor deze doelgroepen zijn geschreven, leggen Jenny Maarschalk en schrijver Arco Struijk uit.

Jenny Maarschalk werkt bij de Bibliotheek Schiedam en houdt zich intensief bezig met het project Boekstart. Arco Struik schrijft boeken voor dyslectici en biedt deze gratis aan zodat iedereen weer met plezier kan lezen.

Deelname aan deze interactieve avond in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 is gratis. In verband met een beperkt aantal plaatsen is reserveren nodig. Mail hiervoor naar advieswinkel@komkids.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *