WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

5 AANHOUDINGEN VOOR VROUW (25) MET SCHOTWOND ROTTERDAM-HOOGVLIET

ROTTERDAM- Op de Lengweg in Rotterdam-Hoogvliet is vannacht een 25-jarige vrouw zwaargewond geraakt. Ze is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft vijf verdachten opgepakt in verband met deze zaak.

Rond 4.35 uur kreeg de politie verschillende telefoontjes dat er een vechtpartij gaande was op de Lengweg. Er zou ook een schot zijn gelost. De agenten die ter plaatse kwamen, vonden de 25-jarige vrouw met een schotwond en ernstige verwondingen aan haar hoofd en andere lichaamsdelen. Ze is meteen geholpen en per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Vijf individuen zijn aangehouden voor hun betrokkenheid bij deze schietpartij/ mishandeling. Het gaat om een 18-jarige man uit Rotterdam, en drie 24-jarige mannen uit Amsterdam, Spijkenisse en Capelle a/d IJssel. Deze mannen zijn eerst als getuigen gehoord, maar later als verdachten aangemerkt. Ze zitten in hechtenis en worden ondervraagd. Ook de 25-jarige gewonde vrouw is aangehouden. De politie is een onderzoek gestart en dat loopt nog steeds. Er wordt onderzocht wat de rol van elk van hen is geweest bij deze gebeurtenis. Er worden onder andere camerabeelden bekeken en getuigen gesproken. Het is mogelijk dat er nog meer individuen bij de vechtpartij betrokken waren.

De politie wil graag een compleet beeld krijgen van wat er die avond is gebeurd. Het is mogelijk dat deze individuen eerder die avond of nacht bij een feest in het partycentrum op de Lengweg waren. Heeft u daar iets gezien? Heeft u iets gefilmd of heeft u andere camerabeelden? Of is u iets opgevallen op de route tussen het partycentrum en de Lengweg ter hoogte van de Posweg? Deze informatie kan van belang zijn. Neemt u alstublieft contact op met 0800-8844. U kunt ook anoniem informatie delen op 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *