WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

HOFNAR VERDER ALS ‘HART VAN VLAARDINGEN’

VLAARDINGEN- Horeca-etablissement De Hofnar aan de Blokmakersplaats in Vlaardingen heet sinds vanmiddag Hart van Vlaardingen. Het bedrijf hield vanmiddag een sneak peek opening waarbij de nieuwe naam werd gepresenteerd en het vernieuwde interieur.

De voormalige Hofnar is in de afgelopen maanden grondig verbouwd naar aanleiding van de kleine binnenbrand, eerder dit jaar.

De onderneming liet afgelopen oktober nog weten ‘enkel voor de maatschappelijke functie de deuren open te doen’. Door de aanhoudende lockdown zou de omzet dramatisch zijn. Zo slecht dat open zijn financieel geen enkele zin meer heeft.

De Vlaardingse horeca wordt overgenomen door de onderwereld, zo waarschuwde burgemeester Bas Eenhoorn (VVD) korte tijd later. Hij ziet een ontwikkeling die in de hand wordt gewerkt door de crises (veroorzaakt door de lockdown).

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

6 gedachten over “HOFNAR VERDER ALS ‘HART VAN VLAARDINGEN’

  1. Een heel vreemde combinatie van artikelen!

    Geweldig dat een ondernemer na een brand zijn zaak opnieuw opbouwt.
    Alle respect hiervoor en hopelijk snel een nieuwe start met deze mooie zaak.

    Te idioot dat direct onder het artikel “Hofnar verder als Hart van Vlaardingen” een artikel staat dat verwijst naar een vorig artikel over burgemeester Bas Eenhoorn waarin hij meldt dat de Vlaardingse horeca wordt overgenomen door de onderwereld.

    1. Ja, en al was het onderwereld, een horecatent levert vele malen meer op dan een burgemeester. Zo’n over het paard getilde ambtenaer zou toch moeten weten waar zijn overdreven salaris vandaan komt. Middenstanders trekken de kar, dat is nooit anders geweest.

  2. De vlaardingse gemeente laat zelf al dat tuig binnen en doen er geen reed aan , we hebben wel een nieuwe industrie in VLD groot spaanse polder meer dan 92 ondernemers getekend en woord geen hol mee gedaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *