WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SCHIEDAM WIL ZEVEN VRIJSTAANDE HUIZEN IN GROENSTE STRAAT 2016

SCHIEDAM- Er wordt enthousiast gereageerd door het gemeentebestuur van Schiedam op plannen voor de bouw van zeven woningen aan de Polderweg in Kethel. Voor de plannen is al een eerste overeenkomst getekend met T&D Projectontwikkeling en Projectmanagement B.V. Tegelijk is geheimhouding gelegd op de inhoud van de adviesnota en de bijlage ‘anterieure exploitatieovereenkomst’ (‘Gelet op de bescherming van de economische en financiële belangen van de gemeente’).

Het plan beoogd de bouw van vrijstaande ‘schuur achtige’ huizen op de grond bij huisnummer 260. De woningen zullen variëren van 150 tot 190 m2.

Het gemeentebestuur heeft in 2019 geld vrijgemaakt voor onderzoek naar een betere ontsluiting van het verkeer via de Polderweg. De ontsluiting van Schiedam-Noord stond in de verkiezingsprogramma’s van de coalitiepartijen VVD en Progressief Schiedam (PS). De VVD wil de bereikbaarheid van Schiedam-Noord versterken, zowel door verbeterd openbaar vervoer als door ontsluiting via de Matlingeweg. Bij PS wil men vooral dat de ontsluiting naar Schiedam-Noord wordt verbeterd.

In oktober 2016 werd de Polderweg nog uitgeroepen tot de groenste straat van Schiedam door de vereniging Groei & Bloei en de gemeente.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *