WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

AANHOUDING MINDERJARIGE OVERVALLER AH MAASSLUIS

MAASSLUIS- De politie heeft een arrestatie verricht in verband met de gewapende overval op de Albert Heijn aan de Mesdaglaan in Maassluis. Het gaat om een minderjarige jongen uit Leidschendam, die verdacht wordt van medeplichtigheid aan de misdaad. De overval vond plaats op donderdagavond rond 19.00 uur, toen twee gemaskerde criminelen de supermarkt binnendrongen en geld eisten van de kassamedewerkers. Ze maakten daarbij gebruik van een vuurwapen en een mes, waarmee ze het personeel bedreigden.

De politie heeft een signalement van de twee daders verspreid. Het zou gaan om een man met een lichte huidskleur, die gekleed was in een zwarte jas en een zwarte muts. Hij heeft een slank postuur. De andere dader is een vrouw met een blanke huidskleur, die donker haar heeft. Zij droeg ook een zwarte jas met een capuchon en een zwarte muts. Zij heeft eveneens een slank postuur. De politie roept getuigen op om zich te melden als ze meer informatie hebben over de overval of de daders.

Eén gedachte over “AANHOUDING MINDERJARIGE OVERVALLER AH MAASSLUIS

  1. Minderjarigen? Hm, niet te serieus op ingaan hoor, eindelijk twee jongeren die niet de hele dag met hun mobieltje spelen, maar weer serieus buiten spelen. Wij liepen vroeger ook met een klappertjespistool kauwboojte of boeffie te spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *