WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

AANHOUDING NA SCHEPPEN VOETSGANGERS ROTTERDAM-ZUID

ROTTERDAM- De politie heeft een 20-jarige man gearresteerd die ervan wordt verdacht twee vrouwen te hebben aangereden op een zebrapad in Rotterdam-Zuid. De vrouwen, die 20 en 23 jaar oud zijn en uit Rotterdam komen, liepen ernstige verwondingen op toen ze op de Strevelsweg werden geschept door de auto van de verdachte.

Het ongeluk gebeurde rond 21.00 uur ter hoogte van de Oudelandstraat. Daar staken de twee vrouwen over op een voetgangersoversteekplaats, toen ze werden geschept door een personenauto die met hoge snelheid kwam aanrijden. De 23-jarige vrouw brak haar been en liep een wond aan haar hoofd op. De 20-jarige vrouw brak haar arm en schouder. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

De 20-jarige automobilist is door de politie meegenomen voor verhoor. Hij bleek niet onder invloed te zijn van alcohol of drugs. De politie probeert te achterhalen wat de oorzaak is geweest van het ongeval. De politie roept getuigen en mensen die beelden hebben van het ongeval op om zich te melden. Heeft u iets gezien of gefilmd, bijvoorbeeld met een deurbelcamera of een dashcam? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

PartijPeiler
een second opinion bij stemadvies

Online stemhulpen worden meestal gemaakt in overleg met politieke partijen. Deze mogen zelf aangeven hoe zij over de voorgelegde stellingen denken. Maar geven die stemhulpen dan wel een eerlijk beeld? PartijPeiler geeft advies op basis van stemuitslagen in de Tweede Kamer. Daardoor leiden vergelijkbare stellingen bij PartijPeiler mogelijk tot een ander advies.

Klik HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *