WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

BUURTONDERZOEK NA AUTOVANDALISME VLAARDINGEN-VOP

VLAARDINGEN- Een onbekende dader heeft vannacht meerdere auto’s in de wijk Vlaardingen-VOP vernield. De schade is onder andere aangericht aan auto’s in de Stationsstraat. De politie is bezig met een onderzoek in de buurt om de verantwoordelijke te vinden.

Dit soort vernielingen komt vaker voor in Nederland. Volgens Independer zijn in 2020 ruim 32.000 gevallen van autovandalisme geregistreerd bij de politie. Dit is een daling van 5,4% ten opzichte van 2019, maar nog steeds een hoog aantal. Het is niet altijd makkelijk om de daders op te sporen en te vervolgen, omdat er vaak weinig getuigen of bewijs zijn.

Daarom vraagt de politie uw hulp. Heeft u iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met de vernielingen? Of bent u zelf een van de gedupeerden? Dan kunt u contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw tip doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

PartijPeiler
een second opinion bij stemadvies

Online stemhulpen worden meestal gemaakt in overleg met politieke partijen. Deze mogen zelf aangeven hoe zij over de voorgelegde stellingen denken. Maar geven die stemhulpen dan wel een eerlijk beeld? PartijPeiler geeft advies op basis van stemuitslagen in de Tweede Kamer. Daardoor leiden vergelijkbare stellingen bij PartijPeiler mogelijk tot een ander advies.

Klik HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *