WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

AANHOUDINGEN DRUGSCRIMINELEN (17-18) ALBLASSERDAM

ALBLASSERDAM- De politie heeft vanochtend twee inwoners van Alblasserdam, van 17 en 18 jaar oud, aangehouden in hun woningen op de Blokweerweg en aan de Rembrandtlaan. De 17-jarige wordt verdacht van het verlaten van een plaats ongeluk, rijden zonder geldig rijbewijs en handel in vapes. De 18-jarige wordt verdacht van wapenbezit en drugshandel.

De aanhoudingen volgden op een achtervolging die vrijdag 1 maart plaatsvond. Agenten zagen toen hoe vanuit een auto gedeald werd. Zij gaven de bestuurder een stopteken, maar die ging er vandoor. Na een korte achtervolging kwam de auto op de Resedastraat tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De inzittenden gingen er te voet vandoor.

Het onderzoek leidde al snel naar de 17-jarige bestuurder en een van de inzittenden. In de woning van de 17-jarige werden honderden vapes aangetroffen. De verkoop van vapes is aan strenge regels gebonden. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) zal hier verder onderzoek naar doen.

In de woning van de 18-jarige werden twee vuurwapens, munitie en een handelshoeveelheid drugs gevonden. Beide mannen zitten nog vast en worden verhoord.

Eén gedachte over “AANHOUDINGEN DRUGSCRIMINELEN (17-18) ALBLASSERDAM

  1. Als deze verdachten schuldig worden bevonden, dan graag veroordelen volgens het strafrecht voor volwassenen! Ik ben klaar met dergelijke criminaliteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *