WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

AANHOUDINGEN NA STEEKINCIDENT BIJ ZUIDPLEIN ROTTERDAM

ROTTERDAM- Twee mannen van 50 en 52 jaar oud zijn aangehouden na een steekincident in de Boerhaavestraat te Rotterdam-Charlois (vlakbij het Zuidplein). Het incident vond vanmiddag plaats. Een 37-jarige inwoner van Rotterdam liep daarbij ernstige verwondingen op. Zowel het slachtoffer als de verdachten wonen in Rotterdam. De politie doet nog onderzoek naar de aanleiding van het steekincident.

Kort na 16.30 uur kregen agenten een noodoproep dat een gewonde man op het Zuidplein lag die dringend medische hulp nodig had. Toen de agenten ter plaatse kwamen, zagen zij dat de man een diepe steekwond had. Hij was nog bij bewustzijn en vertelde dat hij even daarvoor betrokken was geraakt bij een ruzie in de Boerhaavestraat. Een ambulance heeft de man overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Volgens het slachtoffer brak een vechtpartij uit tussen hem en de verdachten, waarbij met een scherp voorwerp werd gestoken. Het slachtoffer wist te ontsnappen en rende naar het Zuidplein, waar hij in elkaar zakte. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is van het conflict en of het slachtoffer en de verdachten elkaar kenden. Het steekwapen waarmee is gestoken, is niet gevonden.

Heeft u iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met dit incident? Heeft u tussen 16.00 en 16.45 uur iets verdachts opgemerkt in de omgeving van de Boerhaavestraat? Of beschikt u over andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *