WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

ARRESTANT (19) VLAARDINGEN HAD EXPLOSIEF

VLAARDINGEN- Na een grondig onderzoek is gebleken dat de man die gisteravond werd aangehouden aan de Greta Hofstralaan in Vlaardingen (Hooglede) in het bezit was van een explosief. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft het explosief ter plekke ontmanteld en veiliggesteld. De politie doet nog verder onderzoek naar de motieven en de achtergrond van de verdachte.

Het gaat om een 19-jarige man uit Strijen, die zich rond 20.00 uur opvallend gedroeg aan de Greta Hofstralaan. Beveiligers die daar aanwezig waren, waarschuwden de politie, die meteen poolshoogte kwam nemen.

De man gedroeg zich verdacht, omdat hij in de buurt was van de woning van een loodgieter die meerdere keren doelwit was van explosies. De man sloeg op de vlucht toen de politie arriveerde en liet een tas achter. De politie onderzoekt nu of de man iets te maken heeft met de reeks aanslagen op de diverse panden van de loodgieter. Het motief voor de aanslagen is officieel nog onbekend, hoewel hiervoor al diverse verdachte zijn aangehouden.

Foto: Archief.

2 gedachten over “ARRESTANT (19) VLAARDINGEN HAD EXPLOSIEF

  1. foei jongen, niet meer doen, hier dan krijg je een tikkie op je billetjes en voortaan niet meer met vuurwerk op zak lopen stouterd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *