WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

DODE NA TASEREN POLITIE ROTTERDAM

ROTTERDAM- De Rijksrecherche is een onderzoek gestart naar aanleiding van het overlijden van een arrestant afgelopen nacht.

Agenten kregen vrijdagavond rond 23.15 uur een melding dat op de ’s-Gravenweg in Rotterdam-Kralingen een man in verwarde toestand op een auto gesprongen zou zijn. Na een korte achtervolging is de man met een stroomstootwapen bewerkt door de politie. Hierna verloor de arrestant het bewust zijn. Hoewel de agenten en gealarmeerde hulpdiensten direct begonnen met reanimeren, overleed de 32-jarige man later in de nacht in het ziekenhuis.

Zoals gebruikelijk bij dit soort incidenten doet de Rijkrecherche uitgebreid onderzoek. Er zal onder andere sectie worden verricht en toxicologisch onderzoek worden gedaan om inzicht te krijgen in de doodsoorzaak. De Rijksrecherche is onderdeel van het Openbaar Ministerie en het onderzoek staat onder leiding van een officier van justitie.

3 reacties op “DODE NA TASEREN POLITIE ROTTERDAM

    1. NIets, lekker zo laten. Je bent er toch zelf niet bij geweest om er een eerlijk oordeel over te vellen.

      Enig idee hoe vaak de politie naar dit soort incidenten moet komen, vanwege een z.g. verward persoon. Dit is dagelijkse kost tegenwoordig. Ze zijn meer tijd aan dit soort gedoe, dan dat zou moeten.

      Door bezuinigingen op de zorg, lopen die lui als een malloot over straat met alle narigheid van dien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *