WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

EIS: 22 JAAR CEL VOOR FATALE SCHOTEN OUDJAARS-AVOND ROTTERDAM-ZUID

ROTTERDAM- Voor de moord op een 31-jarige man uit Rotterdam, die op oudejaarsavond 2021 werd neergeschoten in de Westerbeekstraat, heeft de officier van justitie een gevangenisstraf van 22 jaar geëist tegen twee Rotterdamse verdachten. De twee mannen worden ook verdacht van het in brand steken van een auto op de Langegeer, kort na de fatale schoten. De politie arresteerde de 26-jarige en 27-jarige verdachten op respectievelijk dinsdagochtend 29 en woensdagochtend 30 maart.

De politie kreeg op 31 december rond 19.20 uur een melding van een schietincident in de Westerbeekstraat te Rotterdam-Hillesluis, waarbij een 31-jarige man ernstig gewond raakte. De hulpdiensten waren snel ter plaatse om eerste hulp te verlenen, maar het slachtoffer bezweek aan zijn schotwonden. Slechts vijf minuten later ging er op de Langegeer in Vreewijk een grijze Opel Corsa in vlammen op, die vermoedelijk diende als vluchtauto voor de daders.

In een eerder stadium van het onderzoek hield de politie al een 20-jarige en een 43-jarige man uit Rotterdam aan in verband met de zaak. Zij zijn echter weer op vrije voeten gesteld.

PartijPeiler
een second opinion bij stemadvies

Online stemhulpen worden meestal gemaakt in overleg met politieke partijen. Deze mogen zelf aangeven hoe zij over de voorgelegde stellingen denken. Maar geven die stemhulpen dan wel een eerlijk beeld? PartijPeiler geeft advies op basis van stemuitslagen in de Tweede Kamer. Daardoor leiden vergelijkbare stellingen bij PartijPeiler mogelijk tot een ander advies.

Klik HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *