WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

EMC ROTTERDAM MOET WETENSCHAPPELIJKE KRITIEK OP PCR-TEST EN PRIKKEN TOESTAAN

ROTTERDAM- Het Landelijk Orgaan Wetenschappelijke Integriteit (LOWI) heeft bepaald dat de preprints van microbioloog Rogier Louwen over de PCR-test weer online worden geplaatst. Louwen werd in 2022 door het Erasmus MC ontslagen vanwege zijn wetenschappelijk onderbouwde kritiek op de zogenaamde ‘covid-19 vaccinaties’ en de RT-PCR-test. Na zijn ontslag en beslaglegging werden er klachten tegen hem ingediend, waarin werd gesteld dat hij de wetenschappelijke integriteit zou hebben geschonden.

Volgens het LOWI zijn wetenschappelijke meningsverschillen normaal en horen ze besproken te worden in wetenschappelijke fora en debatten. Het artikel van Louwen over de PCR-test is nu weer online beschikbaar. Er is nu niets meer dat het indienen van het artikel bij een wetenschappelijk tijdschrift in de weg staat.

Wanneer een wetenschapper een artikel (ook wel ‘paper’ genoemd) schrijft, kan hij of zij dit indienen bij een wetenschappelijk tijdschrift. Publicatie maakt het mogelijk dat andere wetenschappers, in hetzelfde vakgebied, het artikel eerst beoordelen voordat het wordt gepubliceerd. Dit proces zorgt ervoor dat het onderzoek grondig wordt gecontroleerd op kwaliteit, nauwkeurigheid en relevantie.

Een ontslagbrief van achttien kantjes maakte op 21 juni 2022 een einde aan de ruim 20 jaar durende dienstbetrekking van Louwen bij het Erasmus MC. Hij werd op staande voet ontslagen na een interne presentatie met de titel: ‘Intraveneuze injectie van het mRNA-vaccin Coronavirusziekte 2019 (COVID-19) kan acute myopericarditis induceren in een muismodel (Klinische infectieziekten)’. In de ontslagbrief somt Erasmus MC op hoe de arbeidsrelatie na die presentatie verslechterde.

14 gedachten over “EMC ROTTERDAM MOET WETENSCHAPPELIJKE KRITIEK OP PCR-TEST EN PRIKKEN TOESTAAN

 1. Dus de vaccinaties zijn slecht voor het hart, maar het Erasmus MC ontslaat wetenschapper die dit gevaar ontdekt na proeven op muizen. Gek hè, die dalende vaccinatiegraad?

  1. Wat te denken van Facebook? Als je dit artikel deelt wordt het gelijk verwijderd. Feiten zijn dus niet toegestaan. Myocarditis is onlangs als bijwerking van het vaccin toegevoegd.

 2. Voor het bewaken van de wetenschappelijke waarden is onvoorstelbaar veel moed nodig.
  Een heldendaad, voor als je er alleen voor staat.
  (Over de inhoud kan ik niet oordelen).

 3. Helemaal gelijk, Ladage!
  Wat de PCR-test betreft: gezien de oeverloos hoge waarden die RIVM nog altijd vindt in onze riolen. Die sporen totaal niet met de ziektepatronen in de praktijk.
  Conclusie: deze detectie is (net als in het verleden) geen indicatie voor de volksgezondheid!

 4. Vertrouwen in de wetenschap komt te voet is is te paard verdwenen. Het is te schandalig voor woorden. Waar is die kritische journalistiek? Ik roep al jaren over het niet volgen/respecteren van de Code van Bordeaux door de Nederlandse journalisten.

  1. Kritische journalistiek bestaat niet. In Duitsland worden 200 journalisten betaald door de overheid. Hoe zou dat hier zijn?

 5. Pericarditis in een muismodel door een vaccin? Maar een vaccin veroorzaakt altijd een immunologische reactie? Afhankelijk van het individu en deficiënties die aanwezig zijn krijg je een ziektebeeld. In deze muizenstam dus een myopericarditis.
  Een mens met hetzelfde type weefseldeel van het hartweefsel dus ook!
  Een patiënte met recidiverende pericarditis die om de haverklap gepuncteerd moest worden genas met een dieet en gebruik van voedingsupplementen.
  Er zijn toch normaalwaarden voor hartspier aandoeningen?
  Hoe dacht U dat endorfine ontdekt werd?
  Door een muizenstam die liever water met alcohol dronken dan gewoon water als ze dorstig waren!!!

  1. Goede en onderbouwde reactie, maar helaas is deze site kennelijk bedoeld voor lieden die het aan logica en het vermogen tot het maken van onderscheid (nuance) ontbreekt, of opzettelijk elke discussie een bepaalde kant op stuurt, bijvoorbeeld het steeds maar hameren op slavernij hier of daar en door wie wel en niet, terwijl de discussie is hoe de nog steeds aanwezige gevolgen van slavernij (discriminatie) kunnen en moeten worden bestreden.

   Tja, maar wie dom is snapt nu eenmaal niet wat slim is, en daar ‘drijft’ deze site met de vaste trollen nu eenmaal op…

 6. Wetenschap is dood, voorgeschreven wetenschap leeft. De waarheid wordt onderdrukt de leugens gepropageerd in de universiteiten en overige instituties van vandaag. Er moet toch flink met pecunia zijn gestrooid om zo’n verziekte wereld te genereren. Het is een nachtmerrie voor hen die wel wetenschap willen bedrijven , dat blijkt maar weer als je iets publiceert dat ingaat tegen de belangen van alles wat het pharmaceutics industrieel complex betreft. En dat is veel, heel veel.

 7. 3 jaar heeft het geduurd voordat de waarheid naar buiten mocht komen welke aantoont dat PCR tests onbetrouwbaar waren en daarmee de vals positieve asymptomatische luchtballon doorprikt, wat de basis vormde voor de absurde lockdowns, avondklok, en Corona Toegangsbewijs. Heeft iemand enig idee hoe gigantisch belangrijk dit eigenlijk is? Ik en velen met mij werden voor alles en nog wat uitgemaakt omdat we die prik geweigerd hebben en uitgesloten werden van de maatschappij. Dat hier geen honderden reacties staan is eigenlijk nog treuriger dan de massa die willoos in die prikrij ging staan of volgzaam de QR codes liet zien en dat de ongeprikten aanwreef. Als de PCR onbetrouwbaar is, wat zegt dat over het OMT, de regering, Hugo en Mark en de veiligheid van die prikken? Dat de prikken niet immuniseerden was al lang bekend en je helemaal niet jouw oma beschermde door deze te nemen en dat t virus wel degelijk uit dat lab in Wuhan komt is ook recent nog bevestigd door ex CDC directeur Redford voor de corona commissie in de VS. Waar blijven de excuses naar de beschuldigde ‘wappies’ en ook naar de miljoenen om de tuin geleiden en door lockdowns of vaccinatie beschadigde mensen?

  1. ‘Het virus’ uit een lab? Nee hoor, Ton. Uit de dikke duim van de boven ons gestelden!

   De gewone seizoensgriep, inclusief alle doden die dat jaarlijks oplevert zijn uitvergroot en tot ‘pandemie’ verklaard. De griep was ondertussen 2 jaar lang (!!) uit alle statistieken verdwenen. Maar zg. ‘coronapatiënten’ hadden wel exact dezelfde symptomen als grieppatiënten. Denk na. Ze hebben de griep gewoon ‘corona’ genoemd. Meer was niet nodig om de massa te bedonderen.

   Ton, je bent de waarheid op het spoor maar helaas nog vatbaar voor een deel van de grote leugen. Want dat labverhaal is daar óók onderdeel van. Om ons te doen geloven dat er toch iets zou rond ware wat al die absurde maatregelen zou rechtvaardigingen. Terwijl het echte doel was het opzetten van een demonische controlestaat. ‘Corona’ was een oefening. De elite dacht, hoeveel mensen kunnen we in de zeik nemen…. want te stom om zelf te denken!? Het antwoord weten we nu allemaal.

   1. Nou ik volg dit verhaal vanaf feb 2020….en op zeker is t een labvirus. Ben mijn reuk en smaak kwijt geraakt en is maar deels terug gekomen..wel die gen therapie geweigerd en ook mijn kinderen niet laten prikken met die troep. Dat t over controle gaat etc is overduidelijk. Ik lees niet voor niets de Epoch Times ipv NL MSM te volgen en volg t nieuws via Rumble en bijvoorbeeld Gezond Verstand. Dat MSM niet rapporteert over bijwerkingen en oversterfte is een duidelijk bewijs van censuur en controle over de media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *