WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MAASBOULEVARDFEEST KOOPT 500 EENDJES

SCHIEDAM- De eerste 500 badeendjes die op zaterdag 12 juli in Schiedam uitkomen in een badeendjesrace voor het goede doel, zijn gekocht door het Maasboulevardfeest. Het evenement wil daarmee uitdragen dat het de race van harte ondersteunt en bovendien de eigen vrijwilligers een kans bieden om mooie prijzen te winnen.
De badeendjesrace is een initiatief van de gezamenlijke serviceclubs in de stad. De opbrengst wordt gebruikt om het fundament te leggen voor de bouw van een educatieve kindermolen in Schiedam. De eendjes worden op zaterdag 12 juli om 15.30 uur, voorafgaand aan de finale van de D&S – PKS Dutch Masters Shortboard, vanuit een kraan gelost in het water van de Buitenhaven. Ze leggen vervolgens een parcours af in de richting van het centrum. De eerste twintig eendjes die over de finish komen, zijn goed voor een fraaie prijs, zoals een lang weekend in een luxe villa in Spanje, een nieuwe fiets of een flatscreen tv.
De eendjes zijn voor 2 euro per stuk te koop bij verschillende verkooppunten in de stad en vanaf zaterdag 14 juni gaan teams van de verschillende serviceclubs vijf middagen de straat op om ze persoonlijk aan de man te brengen.
Bekijk HIER de video