WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

TOEKOMST BURGER KING VLAARDINGEN ONDUIDELIJK

Burgerking6Burgerking8Burgerking4VLAARDINGEN- Het vorig jaar opgeleverde bedrijfspand van Burger King aan de Schiedamsedijk in Vlaardingen blijft voorlopig leeg. Op het Nederlandse hoofdkantoor weet een medewerkster te vertellen dat de plannen voor opening op een laag pitje staan.
Het uitstel heeft niets met de vergunningen voor het fastfoodrestaurant te maken, zo verzekert een woordvoerder van de gemeente Vlaardingen. Alle benodigde vergunningen zijn afgegeven.
Toch blijft de reclamezuil leeg, ligt een deel van de bedrading rondom het pand los en is de grote parkeerplaats bij het complex geblokkeerd. Het drive-inn gedeelte is net als de rest van het gebouw onbemand en ongemeubileerd.

Alles zou afhangen van het Europese hoofdkantoor in Madrid, wordt gezegd bij de Rotterdamse hoofdvestiging in de Alexanderpolder. Dat internationale hoofdkantoor is voor persvragen uitsluitend per e-mail te bereiken, maar elke reactie op e-mailvragen blijft uit.
Wel laat een medewerker in Rotterdam weten dat de te verwachte klantenpopulatie een belangrijke overweging zou zijn om het Vlaardingse filiaal voorlopig niet te openen. Wanneer dit gaat veranderen blijft vervolgens onduidelijk.