WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MANNEN SCHIEDAM OPGEPAKT VOOR BESCHIETING PAND ROTTERDAM

SCHIEDAM- In verband met de recente schietpartij op een pand aan de Kerkoflaan in Rotterdam-Crooswijk zijn vijf verdachten uit Schiedam door de politie gearresteerd. De kogels die afgelopen nacht werden afgevuurd, hebben geleid tot de aanhouding van deze verdachten. De verdachten zijn een 23-jarige man, een 21-jarige man, een 20-jarige man, een 35-jarige man en een 19-jarige man. Opmerkelijk is dat alle vijf verdachten afkomstig zijn uit Schiedam.

In de vroege uren van de ochtend, rond 04.00 uur, werd er geschoten op een woning in Nieuw-Crooswijk. Na het incident sloegen twee mannen op de vlucht in de richting van de begraafplaats. Gelukkig waren de agenten snel ter plaatse en wisten ze de bestuurder van een auto, samen met nog vier passagiers, tot stoppen te dwingen. De reden voor de staandehouding was het feit dat de agenten een vuurwapen in de auto hadden waargenomen. De vijf verdachten werden vervolgens aangehouden met behulp van de Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten. Deze techniek houdt in dat de politie vuurwapens op een verdachte richt om de situatie onder controle te krijgen.

Hoewel de politie al meerdere verdachten heeft aangehouden, blijft alle informatie met betrekking tot het schietincident en de verdachten welkom. Als u meer weet of camerabeelden heeft die van belang kunnen zijn, verzoeken wij u vriendelijk om dit door te geven via het telefoonnummer 0900-8844. Uw hulp kan van groot belang zijn bij het onderzoek naar deze zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *