WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

NACHTAFSLUITING MAASSLUISSEDIJK VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Wegens werkzaamheden aan de Blankenburgverbinding is de Maassluissedijk in Vlaardingen vannacht niet toegankelijk voor auto’s. De afsluiting geldt van 21.00 uur ’s avonds tot 05.00 uur ’s ochtends. De dijk is dicht voor al het autoverkeer ter hoogte van het bouwterrein waar de nieuwe snelweg wordt aangelegd.

Auto- en vrachtverkeer moet een andere route nemen via de A20, terwijl tractoren gebruik kunnen maken van de Broekpolderweg. Het fietspad langs de dijk blijft wel open voor fietsers. Ook zijn alle bedrijven en woningen aan de dijk nog steeds bereikbaar via één kant. De reden voor de afsluiting is dat bouwconsortium BAAK, die in opdracht van Rijkswaterstaat werkt aan de Blankenburgverbinding, vannacht onderhoud verricht aan de voegovergangen van het viaduct over de dijk.

De Blankenburgverbinding is de naam van de nieuwe snelweg A24, die Vlaardingen en Rozenburg met elkaar verbindt. De snelweg loopt deels ondergronds, met een landtunnel en een tunnel onder de Nieuwe Waterweg, en sluit aan op de A20 bij Vlaardingen en de A15 bij Rozenburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *