WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

POLITIE ONDERSCHEPT DRUGS MET ONTLASTING WESTWIJK VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De politie heeft onlangs meerdere aanhoudingen verricht in verband met drugsoverlast in de Vlaardingse Westwijk. Onder de arrestanten was een persoon die betrapt werd met 73 gripzakjes cocaïne. De vondst was op een ongebruikelijke plek verborgen, wat leidde tot een onsmakelijke ontdekking van drugs met ontlasti.

Desondanks blijft de boodschap van de politie positief. Ze willen de buurtbewoners hartelijk bedanken voor alle meldingen en informatie die zij ontvangen hebben. Deze bijdragen zijn essentieel voor het succesvol aanpakken van drugsproblematiek in de wijk.

De politie moedigt inwoners aan om verdachte activiteiten te blijven melden. Dit kan anoniem via Meld Misdaad Anoniem of rechtstreeks bij de politie via 0900-8844.

Dankzij de inzet van een extra wijkagent in de Westwijk, vinden er regelmatig acties plaats om de drugsoverlast tegen te gaan. De wijkagent benadrukt dat er achter de schermen hard wordt gewerkt samen met netwerkpartners om deze problematiek aan te pakken, ook al wordt niet alle informatie over hun aanpak gedeeld met het publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *