WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

POLITIE ZOEKT GETUIGEN STEEKINCIDENT RIDDERKERK

RIDDERKERK- Na een ernstig steekincident in de Ds. Caspar van Gendtstraat te Ridderkerk is de politie een zoektocht gestart naar getuigen. Bij het voorval, dat zich vanmiddag rond 15.00 uur voltrok, is een man zwaargewond geraakt. De vermoedelijke dader is momenteel nog op de vlucht.

Volgens eerste berichten ontstond er een conflict tussen twee mannen, wat uitmondde in een steekpartij. Het slachtoffer werd door de politie zwaargewond op straat aangetroffen en is onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht voor medische zorg.

Het incident vond plaats in het volle daglicht en de politie is ervan overtuigd dat er getuigen moeten zijn die meer kunnen vertellen over de gebeurtenissen. Men is met name geïnteresseerd in informatie die licht kan werpen op de toedracht en identiteit van de dader.

De politie roept iedereen die iets heeft gezien of gehoord, of die overige informatie heeft die van belang kan zijn voor het onderzoek, op om zich te melden. Informatie kan worden doorgegeven via het telefoonnummer 0900-8844. Uw hulp kan cruciaal zijn in het oplossen van deze zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *