WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

POLITIE ZOEKT MESSENTREKKER ROTTERDAM-NOORD

ROTTERDAM- Bij een steekpartij in een zorginstelling in de 1e Pijnackerstraat te Rotterdam-Noord zijn twee mensen gewond geraakt. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht voor behandeling. Tot op heden zijn er geen aanhoudingen verricht. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de aanleiding van het incident.

De dader is op de vlucht geslagen richting de Zaagmolenstraat. Het gaat om een 28-jarige man gekleed in een lichtgroene winterjas met capuchon, bruine laarsjes en een lichte bruine of crème broek. Getuigen die de man zien, wordt dringend verzocht hem niet zelf te benaderen, maar direct 112 te bellen. Heeft u informatie over de verblijfplaats van de man? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844.

De politie roept eventuele getuigen op zich te melden en vraagt omwonenden om camerabeelden beschikbaar te stellen die kunnen helpen bij het opsporen van de dader

5 gedachten over “POLITIE ZOEKT MESSENTREKKER ROTTERDAM-NOORD

  1. Even hoor, hoe kan die waus wegrennen uit het gesticht en hoe komt hij aan een mes in dat gesticht? Zijn die oppassers niet nóg geschifter dan diegenen waar ze op zouden moeten passen?

  2. Iedere bewoner van deze 16 uurs BW heeft een elektronische pas om de deur te openen. Het mes had hij waarschijnlijk al of hij heeft het mee naar binnen gesmokkeld. De begeleiding is daar niet geschift maar ze hebben daar gewoon een personeels tekort waardoor er regelmatig invallers of flexers nodig zijn die nog in opleiding zijn en nog niet tot de juiste ervaring beschikken.

  3. Hallo zeg, Het is geen gesloten opname of inrichting. Het is een begeleid wonen vandaar de afkorting BW. De mensen die daar wonen hebben gewoon hun vrijheid. Er wonen daar niet alleen maar wauzen. Er wonen ook mensen die er helemaal niet om hebben gevraagd. Waarom zo neerbuigend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *