WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SCHIEDAM WIJST NIEUWE TOEZICHTHOUDERS AFVAL AAN

SCHIEDAM- Voor toezicht op de afvalverwerking en naleving van de afvalstoffenverordening heeft het Schiedamse stadsbestuur een nieuw aanwijzingsbesluit vastgesteld voor toezichthouders afval. Dit besluit, bekend als het ‘Aanwijzingsbesluit Irado toezichthouders gemeente Schiedam 2024’, is bedoeld om toezicht te houden op de naleving van de Afvalstoffenverordening gemeente Schiedam 2024.

In het besluit worden verschillende functies binnen N.V. Irado aangewezen als toezichthouder. Dit betreft de functies van afvalcoach, uitvoerder, teamleider en monteur containeronderhoud. Deze medewerkers zijn belast met het toezicht op de naleving van de afvalstoffenverordening.

De aanwijzing van deze toezichthouders geldt zolang de medewerkers werkzaam zijn in de betreffende functie of tot het einde van het besluit op 30 juni 2027. Daarnaast is de directeur van N.V. Irado gemachtigd om namens de gemeente Schiedam de benodigde legitimatiepassen af te geven en te ondertekenen.

Het besluit treedt in werking op de dag na bekendmaking en eindigt op 30 juni 2027. Het besluit is vastgesteld in de vergadering van de burgemeester en wethouders op 11 juni 2024.

Eén gedachte over “SCHIEDAM WIJST NIEUWE TOEZICHTHOUDERS AFVAL AAN

  1. Mooi idee.
    Maar waarom worden het geen handhavers?
    Als toezichthouder kunnen ze weinig uitrichten tegen het welbekende volk wat overal hun teringzooi neerrdonderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *