WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SCHOTEN IN CARNISSEBUURT ROTTERDAM-ZUID

ROTTERDAM- Kort voor middernacht is geschoten in de Meester Arendstraat te Rotterdam-Zuid (Carnissebuurt). De politie kwam ter plaatse na een melding van schoten, maar trof geen slachtoffers aan. Wel werd er een auto met schade aangetroffen, die voor nader onderzoek is meegenomen door de politie.

De omwonenden die de schoten hoorden, dachten in eerste instantie dat het om vuurwerk ging. Pas toen ze de beschadigde auto op straat zagen staan, beseften ze dat er sprake was van een schietincident. Er bleek niemand gewond te zijn geraakt bij het incident. De politie heeft meteen een onderzoek ingesteld naar de toedracht en de mogelijke daders van de schietpartij. De forensische opsporing is naar de Meester Arendstraat gekomen om sporen te verzamelen en veilig te stellen. Het onderzoek wordt vandaag voortgezet. De politie zal onder andere een buurtonderzoek doen en de camerabeelden in de omgeving bekijken.

De politie heeft gisteravond ook gesproken met enkele buurtbewoners, die vertelden dat er een maaltijdbezorger in de buurt was ten tijde van het schietincident. Deze maaltijdbezorger zou mogelijk meer informatie kunnen hebben over wat er is gebeurd. De politie heeft deze getuige echter nog niet kunnen spreken, en wil dat graag alsnog doen. Het is voor het onderzoeksteam belangrijk om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van het incident. Als u de maaltijdbezorger bent, of weet wie dat is, en u heeft nog niet met de politie gesproken, neem dan alstublieft contact op via 0900-8844.

Eén gedachte over “SCHOTEN IN CARNISSEBUURT ROTTERDAM-ZUID

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *