WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SLACHTOFFER KOGELS ROTTERDAM-NOORD IS 21-JARIGE MAN

ROTTERDAM- De man die vannacht gewond raakte door kogels bij het Stroveer in Rotterdam-Noord is een 21-jarige man uit de havenstad. De politie zegt dat het slachtoffer in een auto zat die onder vuur werd genomen op de Katshoek. Hij wist zichzelf naar een ziekenhuis te brengen, waar hij werd behandeld aan een schotwond. Hij verkeert niet in levensgevaar.

De schietpartij vond plaats rond 00.20 uur. De politie kreeg een melding van een harde knal in de buurt van de Katshoek. Agenten die ter plaatse kwamen, troffen geen slachtoffer aan, maar vonden wel een kogelhuls op de weg. Deze is in beslag genomen voor forensisch onderzoek.

De politie vermoedt dat de dader na het schieten op de auto te voet naar een andere auto is gevlucht en daarmee is weggereden. De politie is een groot onderzoek gestart naar de schutter. Ze bekijkt camerabeelden uit de omgeving en spreekt met mogelijke getuigen. De politie roept mensen die iets hebben gezien of gehoord in de nacht van zondag op maandag rond 00.20 uur op om zich te melden. Ook mensen die (deurbel)camerabeelden hebben van de omgeving van de Katshoek worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *