WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SLACHTOFFER OVERLEDEN MISHANDELING ROTTERDAM PRINS-ALEXANDER

ROTTERDAM- Een 27-jarige man uit Rotterdam is vanmorgen vroeg overleden aan de verwondingen die hij maandagavond opliep bij de mishandeling in de De Klerkstraat te Rotterdam-Alexanderpolder. De man is in zorgwekkende toestand vervoerd naar een ziekenhuis, maar overleefde zijn verwondingen niet. Er is nog niemand aangehouden.

Maandagavond even na 22.30 uur werd het alarmnummer gebeld vanwege de mishandeling. Hulpverleners vonden de man in zorgwekkende toestand liggend op de grond. In eerste instantie leek het op een steekincident, maar op basis van de eerste bevindingen van het onderzoek kan nog niet worden geconcludeerd dat er daadwerkelijk is gestoken. Nader onderzoek moet dit uitwijzen.

Bij de mishandeling zijn mogelijk meerdere mensen betrokken. Deze zijn na de mishandeling weggevlucht. Ondanks een speuractie in de omgeving zijn deze betrokkenen niet meer aangetroffen. Een politie-onderzoek is gestart. Er is onder andere sporenonderzoek verricht door de Forensische Opsporing en er zijn getuigen gehoord.

Voor het verdere onderzoek komt de politie graag in contact met getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken en met mensen die beschikken over camerabeelden van de De Klerkstraat of omgeving waar de mishandeling en mogelijke daders op te zien zijn. Bel 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *