WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SUCCESVOLLE AFSLUITING MUSICKIDS RIJNMONDBAND SCHIEDAM

SCHIEDAM- Eind januari heeft de Rijnmondband Schiedam met trots het succesvolle einde van het Musickids project aangekondigd, waarbij kinderen tussen de 5 en 12 jaar gedurende 12 weken gratis muzieklessen hebben gevolgd. Met een groeiende populariteit verwelkomt de Rijnmondband met vreugde steeds meer jonge talenten in haar clubgebouw. Na het afgelopen traject mag de Jeugd Rijnmondband ieder geval al 7 nieuwe leden verwelkomen.

In dit 12 weken durende programma biedt de Rijnmondband kinderen uit Schiedam en omstreken een unieke kans om op een enthousiaste en speelse manier kennis te maken met muziek. Van noten tot dynamiek, alle basis wordt geleerd met de zogenoemde Algemene Muzikale Vorming (AMV). Ook krijgen alle kinderen de gelegenheid om alle instrumenten uit te proberen die de Rijnmondband Schiedam in haar bezetting heeft: trompet, trommel, bariton, trombone of saxofoon.

Het Musickids project gaat verder dan alleen muzikale educatie. Het biedt kinderen niet alleen de mogelijkheid om hun muzikale talent te ontdekken, maar creëert ook nieuwe vriendschappen en bevordert persoonlijke groei. De Rijnmondband Schiedam kijkt met voldoening terug op het succes van het Musickids project en blijft zich inzetten voor het stimuleren van muzikale passie en talentontwikkeling bij de jeugd.

De volgende ronde van de Musickids start op 23 maart 2024. Meer weten of aanmelden? Kijk op www.rijnmondband.nl/musickids.

Eén gedachte over “SUCCESVOLLE AFSLUITING MUSICKIDS RIJNMONDBAND SCHIEDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *