WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

TUSSENSTAND: VVD BLIJFT GROOTSTE IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- De VVD blijft de grootste partij in de Schiedamse gemeenteraad en Denk levert één zetel in. Dat is althans wat een eerste tussenstand laat zien na het tellen van de stemmen bij 18 van de 48 stembureaus (11,2%). Het gaat daarbij om de stemmen die al zijn uitgebracht afgelopen maandag en dinsdag.

VVD 6 (6 in 2018)
Denk 3 (4 in 2018)
AOV 3 (4 in 2018)
D66 3 (4 in 2018)
GroenLinks 3 (3 in 2018)
CDA 3 (2 in 2018)
PvdA 4 (2 in 2018)
PS 2 (2 in 2018)
OPS 4 (2 in 2018)
LOS 2 (2 in 2018)

8 reacties op “TUSSENSTAND: VVD BLIJFT GROOTSTE IN SCHIEDAM

 1. Och, Schiedam is altijd een extreem linkse gemeente geweest, nu de veeveedee linkser is geworden dan de Communistische Partij Nederland was deze uitslag wel voorspelbaar.

  1. ik snap er de ballen niet meer van VVD de grootste ach ja voor de ondermers die nooit wat anders kiezen je word genaaid

   1. Joyce, de veeveedee is er al lang niet meer voor de ondernemers, eerder voor de uitkeringstrekkers zoals de pee van de aaa.

 2. G*dverdomme weer 4 jaar ellende….. Nog meer leegtrekken van de burgers, mensen bewust kapotmaken. Een wethouder die nu in Den Haag zit alle huizen opkoopt en een dikke vinger geeft aan de burgers van Schiedam en Nederland. Als er 1 partij Nederland kapot heeft gemaakt is het (der leider) VVD wel. Ik kan werkelijk niet begrijpen dat mensen nog op deze partij stemmen zou wel eens willen weten wat hun beweegredenen zijn om daarop te stemmen. Nou ga me maar weer ergeren en voorbereiden voor de aankomende jaren.

  1. Het volk krijgt wat het verdient Boris, ze hebben nu eenmaal zo debiel gestemd en zij die níet gestemd hebben, hebben géén recht van spreken.

 3. Gestemd op de VVD om te voorkomen dat Denk de grootste wordt in Schiedam zodat er na de installatie van nieuwe gemeenteraad allerlei Islamitische regeltjes en of ideeën ingevoerd gaan worden in onze stad.

  Of terwijl kiezen uit 2 kwaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *