WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

TWEE VERDACHTEN MOLIÉREWEG ROTTERDAM LANGER VAST

ROTTERDAM- Twee mannen die betrokken zouden zijn bij het dodelijke steekincident op de Molièreweg in Rotterdam-IJsselmonde (Lombardije) hebben deze week voor de rechter-commissaris gestaan. De rechtbank heeft besloten dat de 57-jarige verdachte uit Rotterdam nog 30 dagen langer in voorlopige hechtenis blijft. De 35-jarige verdachte uit Den Haag moet nog 90 dagen in de cel blijven. Het onderzoek naar de zaak is nog in volle gang.

De politie doet al sinds eind september onderzoek naar de gewelddadige dood van een 71-jarige man op de Molièreweg. Hij werd op woensdagavond 27 september rond 20.45 uur aangevallen door meerdere personen, die hem onder andere met een mes staken. Hij liep daarbij ernstige verwondingen op, waaraan hij later overleed. Ook zijn hond raakte gewond bij het incident. Diezelfde avond kon de politie al een 53-jarige verdachte uit Rotterdam aanhouden, maar daarmee was de zaak nog niet opgelost.

Het onderzoeksteam, dat onder leiding staat van het Openbaar Ministerie, zette het onderzoek voort en kon dankzij tips, getuigenverklaringen en camerabeelden nog drie andere verdachten opsporen en aanhouden. De laatste arrestatie vond vorige week plaats. Het gaat om een 57-jarige man uit Rotterdam, die ervan wordt verdacht samen met de andere drie verdachten de 71-jarige man te hebben mishandeld. De zaak heeft veel aandacht gekregen in de media, onder andere in Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *