WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VERDACHTE VIERHAVENSTAAT ROTTERDAM VRIJGELATEN

ROTTERDAM- De man die vanochtend is gearresteerd voor het afvuren van kogels in de Vierhavenstraat te Rotterdam-West, is weer vrijgelaten door de politie. De man is kort na het incident in een auto staande gehouden met de Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten. Uit verhoor blijkt echter dat hij niets met de schoten te maken heeft en hij is daarom geen verdachte meer in deze zaak.

Het tijdstip van het incident was rond 02.00 uur, toen er vanuit een auto schoten in de lucht werden gelost. Er raakte niemand gewond. Bij aankomst ter plaatse trof de politie meerdere hulzen aan, wat wijst op het gebruik van vuurwapens.

De politie doet nu een beroep op getuigen die mogelijk meer informatie hebben over dit schietincident in de Vierhavenstraat. Als u iets heeft gezien of gehoord, of andere relevante informatie heeft, wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via de volgende opties:

Bel met de politie: 0900-8844
Bel met de Opsporingstiplijn: 0800-6070

Uw medewerking kan van groot belang zijn om dit incident verder te onderzoeken en de veiligheid in de buurt te waarborgen. In dit geval raakte niemand gewond, maar het is essentieel dat dergelijke situaties grondig worden bekeken en eventuele verdachten worden opgespoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *