WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VERSNIJDINGSPAND ROTTERDAM-OVERSCHIE OPGEROLD

ROTTERDAM- De politie heeft in Rotterdam-Overschie een inval gedaan in een pand aan de Van Adrichemweg waar drugs werden versneden. Een 35-jarige man is hierbij aangehouden. De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over de activiteiten in het pand.

Afgelopen vrijdag rond 13.00 uur ontving de meldkamer een tip over een mogelijke inbraak. Getuigen zagen drie mannen uit een raam van het pand springen. Toen de politie ter plaatse kwam, werden in het pand stoffen gevonden die potentieel gevaarlijk konden zijn. Na onderzoek door de brandweer bleek er geen gevaar voor de gezondheid te zijn.

In het pand vond de politie naast de gevaarlijke stoffen ook materialen die wijzen op de productie van drugs. Er werden tevens twee vuurwapens aangetroffen. De politie heeft alle goederen in beslag genomen en de bewoner gearresteerd op verdenking van het vervaardigen en bezitten van harddrugs en illegaal wapenbezit.

De recherche is een onderzoek gestart naar de activiteiten in het versnijdingspand en is op zoek naar de drie mannen die gevlucht zijn. Getuigen die informatie hebben die kan bijdragen aan het onderzoek worden opgeroepen zich te melden. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *