WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VUURWERKSHOW BOULEVARD HOEK VAN HOLLAND TIJDENS JAARWISSELING

HOEK VAN HOLLAND- De Emmaboulevard van Hoek van Holland wordt het toneel van een vuurwerkshow tijdens de komende jaarwisseling, althans, dat is het plan. De show maakt deel uit van het Nationale Vuurwerk, dat op verschillende locaties in de regio Rotterdam wordt georganiseerd. Zo kunnen kinderen om 19.00 uur genieten van een speciale Kindervuurwerkshow bij de Erasmusbrug in Rotterdam, terwijl om middernacht het nieuwe jaar wordt ingeluid met vuurwerkeffecten op de boulevard van Hoek van Holland, op het strand van Nesselande en bij de Erasmusbrug.

De vorige jaarwisseling moest het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug in Rotterdam en de vuurwerkshows op het strand van Hoek van Holland en Nesselande worden afgelast vanwege het stormachtige weer. Dit was in overleg met verschillende gemeentelijke diensten en de DCMR besloten. De edities daarvoor gingen ook niet door vanwege de lockdowns die Nederland had opgelegd gekregen door de kabinetten Rutte, in opdracht van het WEF.

Het Nationaal Vuurwerk is sinds 2006 uitgegroeid tot een nationale traditie. De laatste keer dat het doorging, trok het bij de Erasmusbrug ongeveer 60.000 bezoekers. Bij de evenementen in Hoek van Holland en Nesselande waren ongeveer 5000 vooral lokale bezoekers aanwezig. Ook dit jaar verwachten de gemeente dat het Nationaal Vuurwerk op de verschillende locaties weer veel publiek zal aantrekken.

Eén gedachte over “VUURWERKSHOW BOULEVARD HOEK VAN HOLLAND TIJDENS JAARWISSELING

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *