WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

‘WAT MOET VLAARDINGEN LATEN DOOR GIFT AAN MAROKKO?’

VLAARDINGEN- Het geven van 1 euro per inwoner van Vlaardingen aan Marokko roept vragen op bij het AOV in de gemeenteraad. Het AOV wil weten hoe het college van burgemeester en wethouders bepaalt of een land in aanmerking komt voor een dergelijke donatie na een natuurramp. Het AOV maakt zich ook zorgen over de financiële gevolgen van deze donaties voor de Vlaardingers zelf. Welke plannen of projecten kunnen niet doorgaan, omdat er geld naar Marokko gaat? En wat als er binnenkort weer een ramp gebeurt, zoals nu in Libië?

Raadslid Desiree Jonkers (AOV): ‘Logisch dat ieder mens vanuit het hart de behoefte voelt iets te doen. Toch blijft het de vraag of lokale overheden actief financiële bijdragen moeten doen, zoals het college van Vlaardingen, eerder voor Turkije, nu voor Marokko opnieuw 1 euro per inwoner doneert. Temeer daar zich momenteel ook in Libië een vreselijke ramp voltrekt waarvoor mogelijk opnieuw 1 euro per inwoner wordt gedoneerd.’

Libië is getroffen door een ramp die nu al meer dan 11.000 levens heeft geëist. Door hevige regenval zijn twee dammen ingestort, waardoor grote delen van het oosten van het land onder water zijn komen te staan. De stad Derna is het zwaarst getroffen. De hulpverlening komt moeilijk op gang, omdat Libië al jarenlang verscheurd wordt door een burgeroorlog en politieke instabiliteit, sinds de VS in 2011 de Libische leider Moammar al-Qadhafi heeft afgezet via een internationale militaire interventie. De VS en andere NAVO-landen voerden vanaf maart 2011 luchtaanvallen uit op de militaire doelen van Qadhafi.

35 gedachten over “‘WAT MOET VLAARDINGEN LATEN DOOR GIFT AAN MAROKKO?’

 1. Evenals Schiedam.
  Maar het smerigste is dat Frankeland ook 7000 euro geeft aan die zandbak bewoners. En maar klagen door Frankeland dat er geen geld is voor iets extra’s voor de patiënten. En die 7000 is heus niet bijeen gebracht door directie, management en (sub)hoofdjes met hun buitensporig ‘salaris’.
  Nee, dat geld is van de algemene pot betaald door zorgverzekeraars en de patiënten.
  Denken ze zeker weer goud te halen als beste verpleeghuis.
  Ook dat is nep.

   1. Liever een scootmobiel met zuurstoffles, een kamer met behang en dagelijks eten in een restaurant en verpleegsters van boven de 22 en wekelijks naar bioscoop, spido etc.
    Maar niet in Frankenland, wel in 3 maasstede.

    Altijd beter dan vervoerd worden naar je psychiater in een dwangbuis vanuit isoleercel (met kussens tegen de muur) en fixatie banden als je op bed ligt.
    En uiteraard een katheter, anders zeik je het bed onder.
    Overdag één uurtje je frustraties uiten in de ‘apenkooi’ samen met je denkbeeldige vriendjes (uiteraard niet te oud) en in levende lijfe Aggassie Akwasi. Één x per week bestaat jou uitje uit electro shock therapie.
    Dit alles bij GGZ Delfland De Stadhouder.

    1. Gevaarlijk om zo de info door te geven aan mensen die er niet werken. En nee ik ben niet de naam die je noemt…. Maar wat ik schreef iedereen wil nobel zijn en de braafste jongetje van de klas zijn. En ze doen toch wel….. al deze commentaren leiden tot niets alleen dat je bloeddruk stijgt….. je kan je beter lekker op jezelf focussen we krijgen het nog zwaar genoeg

     1. @ Mevr . Tepelklem , ik ga er maar vanuit dat u weer een van die vele synoniemen van ” de Kuitenprikker Herr Kreuger ” bent , die hier altijd maar met zout loopt te strooien , en ik u dus daarom ook helemaal niet serieus meer neemt …………….. .

   2. Natuurlijk wil onze gladde Duitser zoals altijd weer het laatste woord hebben …………… Je bent van kind af aan een Moffenspion die hier helemaal niets te zoeken heeft , ga lekker in je eigen land onrust zaaien . Dikke Sproeten Homo !

  1. Dan ben ik benieuwd waar en van wie u deze info heb gekregen. Want ik heb nog geen interne memo gezien dat FR €7000,- heeft gedoneerd…

   1. Mevr Theelepel, (Mienke de J ?)
    Heb het gelezen in een doorgestuurde mail vanuit Frankeland van een bekende die daar werkzaam is.
    Zou graag de naam willen vermelden, maar dan is deze zijn werk kwijt.
    Tevens werd er via mail, ook gevraagd aan personeel om ‘vrijwillig’ te doneren. Net zo ‘vrijwillig’ om een prik tegen één of ander griepvirus te halen, net zo ‘vrijwillig’ om een enquête in te vullen over hoe goed Frankeland als werkgever is, om daarmee honderden euro’s te vangen, als ze goud krijgen.
    Vul je de waarheid in dan krijg je een ‘gesprekje’. Net zoals “vrijwillig’ als het ‘vrijwilligerswerk’ wat gedaan hoort te worden door betaalde werknemers.
    Niet door een stelletje wereldverbeteraars die op deze manier andere verplichtingen niet hoeven te doen, maar wel een baan innemen van iemand die wel echt wil werken.

 2. En niemand uit de polletiek die je hoort over de bezittingen van de koning van Marokko. Denk dat ie van dat geld zijn land weer aardig op de rails kan zetten, daar hebben ze ons niet voor nodig.

 3. Nou…nou @Jan jij hebt ook hogere school gehad zeg…. doe eens even normaal zeg……ik snap werkelijk niet waarom je me zo moet aanvallen. Persoonlijke psychologisch probleempje in je hoofd wat je niet opgelost krijg???
  Sorry ik ga me niet verlagen naar jou niveau….. ik wens u nog een fijne avond

  1. Och mevrouw Theelepel, dit is het enige dat Jan en Jaap hebben. Gun ze nou die lol en ga er af en toe fel tegenin. Dat is het enige waar deze zieltjes nog opgewonden van raken als homostel in scootmobieltjes.

 4. Nee hoor Hans Kreuger hen nog nooit deelgenomen aan commentaren maar als ik dan direct aangevallen wordt door iemand die geen normen en wat heeft weet ik met voor kaliber ik te maken heb en daar ga ik me echt niet aan verlagen aan dit soort types…. diep ongelukkig en iedereen haten…leuk leven heb je dan… 1e keer reactie is ook gelijk de laatste keer geweest

 5. Oooh en Jaap Terreur is midden 50 Hans en is nog lang niet rijp voor de scootmobiel…ik weet wie het is…niet serieus nemen aub

 6. Plus deze mensen haten alles wat zuurstof gebruikt van deze planeet… categorie levensmoe… nee @Hans Kreuger dit niveautje daar doe ik niet aan mee….. dalijk spring ik zelf nog van een flat….zo zwartgalligheid laat ik wel aan de levens haters over…. wij moeten alleen maar achterover zitten en lachen hoe belachelijk zichzelf maken….

 7. @jaap terreur….maar bedankt Jaap voor deze informatie, directie en de sub hoofdjes weten nu dat er interne memo’s naar buiten worden gelekt…..
  Of wordt het gewoon geen tijd om FR met rust te laten en alles wat je haat…. denk dat je zelf hulp moet gaan zoeken om je eigen gedrag te reflecteren want hoe u en Jan mensen schofferen gaat echt buiten proporties…. zo ik ben hier weg want dit niveau wil ik ver van wegblijven…

 8. @jaap terreur ik weet wie u bent en inmiddels weten de subhoofdjes en directie het ook dus back off en laat iedereen in zijn waarde…. en waarschuw je spion ook even dat de interne memo’s die hij of zij gelekt zijn onder een vergrootglas liggen. Stop met haatdragend te zijn en gedraag je gewoon normaal…

 9. Ik heb jou niet aangevallen theemuts met je links gedachtegoed. Ga lekker werkende mensen pesten op de A12. Neem je Herr Kreuger 88 lekker mee. Die mag onder begeleiding heus wel een dagje uit de isoleer.
  Voor het echt werkend personeel is het terug in de tijd.
  Daar zal jij geen deel van uitmaken.
  Een tijd waarin Herr Hans 88 zich volledig kan vinden, 40 – 45.
  Dat gedachtegoed houdt hij graag levend. Evenals de VOC tijd. Hier heeft hij ook nog de genen van zijn voorouders van overgehouden, vooral winst halen uit slavernij.

  Als jij, theemuts, op het randje staat van het gebouw en je durft niet te springen kan jij mij altijd vragen om je het laatste duwtje te geven. Ik help graag mensen.
  En je bent een jokkebrok, je had geschreven dat je na 1x niet meer zou reageren. Of is het net zoals je buitenechtelijke vriendje ook een alter ego die reageert?

  1. Die Kreuger is gewoon een Fascist , die allang hier loopt te stoken en onrust probeert te zaaien , hij gebruikt gewoon andere namen om daarna zichzelf weer een antwoord te geven . Die Mof is knettergek ………………..

   1. Tuurlijk is die mof knettergek. Dat is bekend bij vrijwel alle GGZ instellingen en hulpverleners in Zuid-Holland.
    Maar het is dat hij te laf is om buiten te schreeuwen wat hij hier doet. Als hij dat wel zou doen is zijn eindhalte een TBS kliniek. Niet zozeer om de maatschappij te helpen, maar om hem te beschermen tegen zichzelf zoals op school.
    En hij verstaat papierprikken en stukjes schrijven als werk. Elke mof zag in
    40-45 het bombarderen van Rotterdam en deporteren van onschuldige mensen ook als werk.
    Hij heeft nu of een alter ego als Theemuts of een gelijkgestemde in zijn ideeën en kunnen samen luisteren naar elkaars verhalen.

  2. Blijf me maar beledigen Jaap Terreur, vandaar dat je in het echte leven buiten je schermpje ook zoveel vrienden heb NOT….iedereen is jouw gezeik zat…..vandaar dat je je beeldschermpje en niet vergeten Jan de enige 2 mensen in de wereld zijn die vriend met je willen zijn…. En hier iedereen gewoon beledigen mensen die je niet ken…. beter dat je je ware aard hier heb laten zien aan me dan weet ik in geval dat ik niet meer naar je zielige gezeik hoef te luisteren, waar platforms niet goed voor zijn gewoon mensen uitschelden die je goed kent in het echte dagelijkse leven en leuk en aardig tegen doet en hier compleet aan het afbranden …. zegt meer over jou dan de anderen hier op deze platform….

    1. Bedankt,
     Mij is het ook om hem te doen.
     Hij naait de boel ook op, doet hij al jaren. Helaas (voor hem)heeft hem dat veel trauma’s opgeleverd. Begrijpelijk als je voorouders deel uitmaakten van de handelscompagnie VOC en nu zelf een koopvrouw bezit.
     Vervolgens opgegroeid ben met een Duitse naam,de genen en oorlogstrauma’s van 2 x een oorlog verliezen van je Duitse (voor) ouders.
     Vervolgens op school gepest worden met je uiterlijk en in je broek plassen, kleding en meisjesfiets.
     Zodra er een reünie is op de school ga ik erheen. Zou mooi zijn als ‘Hansje 88’ er ook zou zijn. Hebben we zeker weer vermaak.

 10. Haha, Jaap heeft het over werkende mensen. Nog geen dag van zijn leven heeft deze uitvreter gewerkt, met zijn hersencapaciteit is zelfs lopende bandwerk te hoog gegrepen. Gelukkig komt Jantje hem vaak troosten.

 11. Ooow wauw @Jaap terreur, ik vind het enorm knap dat je achter je schermpje precies weet hoe ik in elkaar zit en kan oordelen waar ik voor sta. Ik vind het alleen niet nodig dat je mensen of bedrijven erbij betrekt die hier totaal niks mee te maken hebben en je mensen benadeeld voor de eigen frustratie waarmee je leeft…. de enige die zijn leven vergald dat ben je toch echt zelf. Het grappige is je kent mij nog ook en als je zou weten wie ik ben dan zou je je ogen uit je hoofd schamen (laat ik het dan maar netjes houden)….je zit er compleet naast en duidelijk dat je op oorlogspad ben, wat laat jij je kennen zeg…. wat een armoede hier

  1. Zo Mevrouw Tepelkloof , U zult ongetwijfeld achter uw pc-tje zitten met een bloemenhoed op , een jurk aan en een paar netkousen aan en ook Hans Kreuger heten en ook nog lippenstift op ……………………….

 12. Theemuts of alter ego.
  Je kan het wel met Herr Kreuger 88 eens zijn, maar je bent te dom om de intentie van het bericht te begrijpen.
  Zal aan de schoktherapie liggen.
  Je lijkt Kaag wel, die verdedigt ook het weggeven van miljarden naar gelukzoekertjes, terwijl de helft van de Nederlanders aan de geeuwhonger lijd.
  Het gaat erom dat er 7000 euro word weggegooid, geld wat betaald word door ziektekosten verzekeringen en patiënten.
  Geld wat bestemd is voor de patiënten.
  Niet voor lui in Marokko die nooit wat voor ons doen.
  Zelfs illegalen nemen ze niet terug.
  Er word al genoeg gegeven door Vlaardingers en Schiedammers.
  Laat die koning daar lekker zijn geld geven aan zijn volk. Voor de Limburgers is er geen euro binnengekomen vanuit Marokko of voor de slachtoffers van 9-11.
  Voor die 7000 euro had iets extra gedaan kunnen worden voor patiënten of personeel die aan het bed staan bij mijn tante.

 13. Die Kreuger en Theelepeltje zijn gewoon Duo Penotti , een witje en zwartje die lepeltje-lepeltje in elkaars reet liggen te douwen …………..En die Kreuger helemaal , omdat ie al langere tijd met andere mensen op deze site loopt te ficken ……………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *