WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

JAVIER GUZMAN IN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Javier Guzman komt aanstaande zaterdag naar de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen.

Het Foyerprogramma – een compleet avondje uit En ook deze avond is er natuurlijk weer een leuk passend Foyerprogramma en bent u al vanaf 19.15 uur van harte welkom in het theater voor een hapje en drankje. Bovendien zal Xclusivez u voorafgaand aan Absurd Verlicht verrassen met een spectaculaire dansact. En na afloop van de voorstelling gaat het feestje ook nog even door met de swingende muziek van DJ Anne Bal.
Het Foyerprogramma – een compleet avondje uit
En ook deze avond is er natuurlijk weer een leuk passend Foyerprogramma en bent u al vanaf 19.15 uur van harte welkom in het theater voor een hapje en drankje. Bovendien zal Xclusivez u voorafgaand aan Absurd Verlicht verrassen met een spectaculaire dansact. En na afloop van de voorstelling gaat het feestje ook nog even door met de swingende muziek van DJ Anne Bal.

Het stormachtige leven van cabaretier Javier Guzman leverde de theaterwereld inmiddels zes adembenemende theaterprogramma’s op, Absurd Verlicht is zijn zinderende zevende. De cirkel is rond en het verleden geweest. Maar is alles dan al van alle kanten belicht? En is de jacht op het nieuwe en verfrissende al beslecht? Welnee, dat zou echt absurd zijn, Javier Guzman is nog maar net begonnen.

Waar in Guzmans voorgaande voorstellingen Delirium I en Delirium IIeen belangrijke rol was weggelegd voor de turbulente periode in zijn leven waarin hij kampte met een alcohol- en drugsverslaving, staat in Absurd Verlichtvooral het thema liefde centraal. Maar wie nu een romantische theatervoorstelling verwacht, heeft het mis! Javier Guzman is natuurlijk niet voor niets Javier Guzman en laat weinig heel van zijn exen. Hij brengt verder, uiteraard met de ijzersterke timing die we van hem gewend zijn, een aaneenschakeling van humoristische anekdotes en verhaaltjes, over joyriden zonder rijbewijs, salsa-lessen, slimme en domme dieren, het concept fitness en natuurlijk nog veel meer kwesties waar hij zo zijn vraagtekens bij plaatst.

MetAbsurd Verlicht presenteert Javier Guzman zich dit keer meer als stand-up comedian dan als cabaretier. Hij reageert perfect soepel op de zaal, is overigens op zijn állerbest wanneer er iets gebeurt in de zaal waar hij op in kan spelen, maar weet ook precies wanneer hij gas terug moeten nemen. Wederom bewijst Guzman zich als hét cabarettalent met een messcherp randje.

 

 

Zaterdag 19 maart2016
Deuren open 19:15 uur I Aanvang 20:15uur I € 23,50

Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl, daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal is te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *