WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

GEWONDEN BIJ AANRIJDING A16 ROTTERDAM-IJSSELMONDE

ROTTERDAM- Drie auto’s zijn betrokken bij een ongeluk op de A16 bij Rotterdam-IJsselmond. De auto’s zijn door een nog onbekende oorzaak met elkaar in aanrijding gekomen, met als gevolg veel materiële schade en meerdere gewonden. De hulpdiensten zijn met spoed naar de plaats van het ongeluk gegaan om de slachtoffers eerste hulp te verlenen en de weg zo snel mogelijk weer vrij te maken voor het verkeer.

De alarmcentrale ontving de eerste melding van het ongeluk om 17.44 uur.

Rijkswaterstaat raadt automobilisten aan om de omgeving van het ongeluk te mijden en een andere route te nemen. Het is nog niet bekend hoe het ongeluk precies heeft kunnen plaatsvinden en hoeveel slachtoffers er zijn. Er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht en de omvang van het ongeluk.

PartijPeiler
een second opinion bij stemadvies

Online stemhulpen worden meestal gemaakt in overleg met politieke partijen. Deze mogen zelf aangeven hoe zij over de voorgelegde stellingen denken. Maar geven die stemhulpen dan wel een eerlijk beeld? PartijPeiler geeft advies op basis van stemuitslagen in de Tweede Kamer. Daardoor leiden vergelijkbare stellingen bij PartijPeiler mogelijk tot een ander advies.

Klik HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *