WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SLAAPKAMERRAAM GERAAKT DOOR SCHOTEN SPIJKENISSE

SPIJKENISSE- In de nacht van zaterdag op zondag is een huis in Spijkenisse onder vuur genomen. Een van de kogels doorboorde het raam van de slaapkamer waar een gezin lag te slapen. Rond 00.24 uur werden ze opgeschrikt door een reeks harde knallen. Toen ze naar buiten keken, zagen ze dat hun woning aan de Aletta Jacobsstraat was beschoten. De daders zijn nog voortvluchtig.

De politie was snel ter plaatse en begon meteen een onderzoek. De specialisten van de Forensische Opsporing hebben de woning en de omgeving uitgekamd op zoek naar sporen. Ook hebben ze de eerste getuigen gehoord en gevraagd naar camerabeelden. Het onderzoek is nog in volle gang en wordt vandaag voortgezet.

De politie roept de hulp in van het publiek. Heeft u camerabeelden van een deurbelcamera, beveiligingscamera of dashcam waarop iets te zien is van de beschieting? Of heeft u iets verdachts gezien of gehoord in de buurt van de Aletta Jacobsstraat? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de opsporing van Spijkenisse via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

PartijPeiler
een second opinion bij stemadvies

Online stemhulpen worden meestal gemaakt in overleg met politieke partijen. Deze mogen zelf aangeven hoe zij over de voorgelegde stellingen denken. Maar geven die stemhulpen dan wel een eerlijk beeld? PartijPeiler geeft advies op basis van stemuitslagen in de Tweede Kamer. Daardoor leiden vergelijkbare stellingen bij PartijPeiler mogelijk tot een ander advies.

Klik HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *