WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

‘TUNAHAN TUZU (DENK) AAST OP WETHOUDERSZETEL IN SCHIEDAM’

SCHIEDAM- Er gaan geruchten dat Tunahan Kuzu, het huidige Tweede Kamerlid voor Denk, graag wethouder Doğukan Ergin (Denk) zou willen opvolgen in het college van Schiedam. Dat zou gebeuren als Ergin bij de komende verkiezingen in november een plek in de Tweede Kamer weet te bemachtigen. Dat beweren althans enkele tegenstanders van Ergin, die zichzelf de ‘Klokkenluiders’ noemen. Zij hebben eerder ook al bekend gemaakt dat Ergin op de tweede plaats van de kandidatenlijst van Denk zou staan, nog voordat dit officieel bekend werd gemaakt. Ergin zelf heeft niet gereageerd op het gerucht over de wethoudersambitie van Kuzu, ondanks dat het hem wel is voorgelegd.

Volgens de klokkenluiders heeft Kuzu een dubbele rol in deze kwestie. Hij is niet alleen het boegbeeld van Denk, maar ook de campagneleider van Ergin. Hij zou er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Ergin genoeg stemmen krijgt om in de Kamer te komen, zodat hij zelf de vrijgekomen wethouderspost kan innemen.

De klokkenluiders zijn niet te spreken over deze gang van zaken. Zij vinden dat Ergin zich als wethouder moet focussen op de belangen van de Schiedammers, in plaats van op zijn eigen politieke carrière. Zij zeggen: ‘Het is schandalig dat een wethouder zo intensief campagne voert voor een andere functie, terwijl er zoveel werk ligt in de stad. Dit laat zien dat de politiek niet om de burger geeft, maar alleen om zichzelf. Het is dit soort opportunistisch gedrag dat het vertrouwen in de politiek ondermijnt en politici als baantjesjagers bestempelt.’

5 reacties op “‘TUNAHAN TUZU (DENK) AAST OP WETHOUDERSZETEL IN SCHIEDAM’

  1. Binnenkort hangt weer heel Schiedam vol met propagandaborden van de 5e colonne partij denk
    Buiten dat het pure vervuiling en indoctrinatie is, is het ook nog eens zo dat het zodanig afleid dat het levensgevaarlijk in het verkeer is.
    Het moet verboden worden.
    Uiteraard word dit alles gefinancierd door Erdolullo.
    Zelf ook gaan stemmen is de beste remedie, tegen kwade ziekmakende ‘beestjes’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *