WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

INZAMELINGSACTIE VOOR NABESTAANDEN HEIMAN DULLAERTPLEIN ROTTERDAM

ROTTERDAM – De online inzamelingsactie voor de familieleden die getroffen zijn door de schietpartijen in en nabij het Erasmus MC in Rotterdam gaat richting de 10.000 euro.

De familie in op het Heiman Dullaertplein Rotterdam-Delfshaven heeft afgelopen donderdagmiddag een tragedie meegemaakt door een van de twee schietincidenten. Een moeder en haar 14-jarige dochter Romy kwamen daarbij om het leven. De initiatiefnemers van de inzamelingsactie beloven dat het geld rechtstreeks naar de familie zal gaan. Ze zeggen: ‘Elk bedrag is welkom, want het is de gezamenlijke liefde die een verschil maakt.’

De tweelingzus en het 5-jarige broertje van Romy moeten verder leven zonder hun geliefde moeder en zus. Ook de beste vriendin van Romy, die getuige was van dit ongelooflijke incident, heeft het zwaar. Zij kon zich onder de tafel verstoppen en overleefde het onbeschrijfelijke, maar ze moet nu omgaan met de emotionele gevolgen van het ondenkbare.

Het doel van de inzamelingsactie is om de nabestaanden te ondersteunen bij het verminderen van de financiële zorgen die gepaard gaan met een begrafenis en zo’n verlies. Het geeft hen de mogelijkheid om zich te richten op het genezen, het opnieuw opbouwen van hun leven en vooral op het herinneren van hun dierbare moeder en zus.

De initiatiefnemers houden de transparantie hoog tijdens het doneren. Ze zullen alle donaties nauwkeurig bijhouden en regelmatig updaten, zodat u precies kunt zien hoe uw bijdrage het leven van deze familie positief beïnvloedt.

https://www.gofundme.com/f/steun-de-nabestaanden-schietincident-in-emcr

3 reacties op “INZAMELINGSACTIE VOOR NABESTAANDEN HEIMAN DULLAERTPLEIN ROTTERDAM

  1. Dat krijg je er van als onder neo-liberale vlag psychiatrische hulpverlening en dwang-opname is wegbezuinigd en dit soort klantjes alleen worden opgenomen als ze een gevaar voor zich zelf of anderen vormen, en zie hier het resultaat…

    Dit was niet de eerste keer en zal ook niet de laatste keer zijn.

    Misschien dat massaal op de club van Omtzigt stemmen helpt, en dus zeker niet op VVD, D66, PvdA en de christelijke side kicks.

    1. Heeft onze overheid dit soort acties niet gefaciliteerd door onbeperkte import van fouads, hasdans en mohammeds?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *